MİSYONUMUZ

flag-pic1- Türkiye, Suudi Arabistan ve Körfez Ülkelerindeki girişimciler arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine katkıda bulunmak.

2- Suudi Arabistan ve Körfez Ülkelerindeki Yatırım ve iş fırsatlarını Türk İş Adamlarına; Türkiye’deki yatırım imkânlarının tanıtılması, ortak girişimlerin teşviki ve iş imkânlarıyla yatırımlar konusunda hertürlü destek ve teşviklerin hızlandırılması için de Suudi ve Körfez Ülkeleri iş adamlarına yol göstermek.

3- Aynı kökten gelen Dini ve Milli kültürlerin yeni nesillere tekrardan tanıtılması, sosyal birlikteliğin yaygınlaştırılması ve Ülkeler arasında turizmin güçlendirilmesini sağlamak.

4- Ülkemize yatırım yapmak isteyen Suudi ve Körfez Ülke Yatırımcılarının Resmi ve Bürokratik işlemleri gerçekleştirmelerinde danışmanlık yaparak, yatırımı hızlandırmak.

5- Suudi Arabistan ve Körfez Ülkelerinde yatırım ve iş olanaklarından faydalanmak isteyen Türk İşadamlarına, Ülkelerin resmi ve bürokratik işlemlerinde yardımcı olmak, Hukuki ve Ticari tüm haklardan haberdar ederek Kanuni sorumlulukları hakkında danışmanlık yaparak, haklarını koruyarak kazanma fırsatı sunmak.

6- Konseyin danışmanlığına başvuran Ülke İşadamları ve Yatırımcıların, ikili veya çoklu görüşmelerinin yapılması, toplantıların düzenlenmesi ve çalışma sonrası ilişkilerin devamı için tüm koordinasyonun sağlanmasını temin etmek.